Er dine sutter farlige?

Den manglende opmærksomhed omkring sutters kemiske indhold er til at tude over... Men også indpakning og transport har betydning for suttens sikkerhed og hygiejne. 

Alt for mange sutter sælges online uden at være forseglet. Sutter der eksempelvis leveres i små plastik poser med lynlås lukning og som når igennem adskillige hænder og ompakninger på vej fra producent, distributør, forhandler og transport for til sidst at ende i dit barns mund. Ingen ved hvad der er sket med den sut og hvilke hænder eller overflader den har været i kontakt med undervejs. Til trods for at mange skolder deres sut inden brug, har bakterierne fra transporten og ompakningerne sat sig godt i materialet. Derfor skal sutter af både hygiejne og sikkerhedsmæssige årsager leveres i hermetisk forseglet pakning så du kan være sikker på at de har været beskyttet fra start til slut. 

Hos ForCryingOutLoud går vi op i hvad du propper i dit barns mund. Derfor tillægger vi suttens indpakning og transport stor opmærksomhed hvorfor alle vores sutter er friske og leveres i hermetisk forseglet pakning og følger den korteste vej fra vores producent i Tyskland til forbruger. Det er sundere for miljøet, sutten og for baby.

Er dine sutter produceret i Europa og er du i tvivl om dine sutters kemi kan du tjekke dem på appen Tjek Kemien.