120 sæt mælketænder kan ikke tage fejl

Verdens første sut med garanti for pæne bisser. Nyt studie af 120 børn med en gennemsnitsalder på 16 måneder viser, at kun 5 % af de børn, der bruger Dentistar Skåne sut, får skæve mælketænder, mens hele 38 % af de børn, der bruger almindelige sutter dagligt, ender med et skævt tandsæt.

– Da vi første gang udkom med vores skåne sut, var vi de første i verden, der tilbød forældre et alternativ med en meget tyndere sut, der effektivt kan forhindre risikoen for dårlig tand- og kæbestilling med 90 %. Derfor er vi så glade for endelig at kunne offentliggøre testresultaterne fra de 120 dygtige børn, der over to år har været med til at teste Dentistar i tæt samarbejde med førende tandlæger og kæbespecialister. Dentistar Skånesut har en ekstra tynd sutte del på kun 2.9 mm frem for 6.8 mm hos almindelige standardsutter, og det giver god plads til mælketændernes udvikling. Suttehovedet er kun 4.9 mm tykt frem for 7.4 mm hos almindelige sutter, og det har stor betydning for udviklingen af barnets gane og tænder.

– Vi har taget patent på det her helt unikke design, og selvom vi lige siden lanceringen af Dentistar er blevet forsøgt kopieret op til flere gange af andre suttefabrikanter, så adskiller vi os i høj grad ved at have testet produktet på slutbrugerne, nemlig børnene, over flere år, så vi netop kan dokumentere effekten af brugen af vores sut frem for andre sutter. Det er jeg utrolig glad for at kunne fremlægge for forbrugerne, så de kan føle sig helt trygge, når de vælger sutter til deres børn, siger ejer af ForCryingOutLoud Jeanette Thiberg.

Dentistar Skånesut er fremstillet i allergivenligt naturgummi eller medicinsk silicone, helt fri for BPA, og findes i 4 størrelser med integreret tandrille, til helt nyfødte 0-2 måneder, 0-6 måneder, 6-14 måneder og 14 måneder+. Det unikke og patenterede design reducerer det normale tryk mod gane, kæbe og tænder med 90 % i forhold til almindelige standard runde, anatomiske og symmetriske sutter.