Lad dit barn vælge sin favorit

En sut er ikke bare en sut. Hvilken en ligger bedst i munden – hvilken en borger mest for husfreden?? Og hvad er forskellen på dem? Vi forklarer dig her de fire forskellige sutte varianter.

 

 

Klassisk rund sut.

Klassisk rund sut. Den mest neutrale sutteform som minder om moderens brystvorte. Her er du sikker på at sutten altid vender korrekt i munden.

Klassisk anatomisk sut.

Klassisk anatomisk sut. Skjold og suttedel er tilpasset efter mundens form og fordeler trykket korrekt mod kæber og tænder. 

Klassisk symmetrisk sut

Klassisk symmetrisk sut. En kombination mellem rund og anatomisk sutteformsikrer naturlig udvikling af kæber og tænder. Du er sikker på at sutten altid ligger rigtigt i munden.

Dentistar skånesut

Dentistar skånesut. Den eneste sut i verden, som er blåstemplet af Tooth Friendly International som "tandvenlig". Gennem et patenteret design, udviklet af tandlæger, er trykket mod gane, kæber og tænder blevet reduceret markant i forhold til en standard sut. Dette forebygger skæve tænder og suttebid - selv før de første tænder bryder frem. 

 

Med vores Taste-it Box får du de 4 forskellige varianter - og herefter kan du lade den lille ekspert vælge. Går det som det plejer - så modtages én med glæde og resten med gråd. Hvorefter mor og far blev klogere. 

Taste-it Box indeholder:
Klassisk sut - rund naturgummi
Klassisk sut -  anatomisk naturgummi
Klassisk sut - symmetrisk silikone
Dentistar skånesut - silikone